Archív Dobré nápady
Utorok, 22. Septembra 2020
Prihlásiť sa

Upozornenie

Toto je archív stránky "Dobré nápady" a nie je možné sa sem registrovať.

Existujúce registrácie sú stále platné a môžete sa prihlásiť pomocou vašeho exitujúceho konta.

Pre váš počítač a telefón
Inzercia

Sme aj na Facebook-u
FB - Dobré Nápady . info

Partneri
skolskyservis.sk

kvetinky.eu

hoo
Pstruh s citrónmi a pomarančami
Kategória: Jedlá z rýb
Čo budeme potrebovať:
1 pstruh dúhový pitvaný
1 korenie na ryby
1 menší pomaranč
1 menší citrón
1 panvicu
olivový olej
alobal

Čas prípravy: 50min

Náročnosť:
2
Ako na to:
Citrón a pomaranč umyjeme a nakrájame na mesiačiky. Dáme si ich do misky a odložíme na neskôr. Potom pstruha umyjeme a položíme na stôl. Potom do brucha mu vkladáme polmesiačiky citrónov a pomarančov. Alobal si položíme vedľa ryby a olivovým olejom ho pokvapkáme a rozotrieme. Na rozotretý olej položíme rybu a posypeme ho korením na ryby. Potom zabalíme do alobalu a položíme rybu zabalenú v alobale na zohriatú panvicu. Opekáme 15 minút z každej strany. Podávame so zemiakmi a zeleninou.
Poznámka:
Táto ryba vám istotne zachutí!

Pridal(a): madl     Prečítané: 1326x
Komentáre
Žiaden komentár ešte nebol pridaný. Buďte prvý kto pridá komentár.
Pridať komentár
Pre pridanie komentára musíte byť prihlásený.
Hodnotenia
Musíte byť prihlásený, aby ste mohli hodnotiť.

Prosím prihláste alebo zaregistrujte sa.

Žiadne hodnotenie ešte nebolo zaznamenané.
Rýchle hľadanie
Prihlásenie
Reklama